Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Memories van Karlijn

Aantal memories: 18

Ik kon lopen op zaterdag 30 mei 2015

Na even oefenen, heb ik het vandaag door. Ik kan lopen! Ik heb gewacht tot mama uit het werk kwam. En toen liet ik het zien. Ik ben zelf heel trots.
 

Ik ging voor het eerst zelf zitten op zondag 22 februari 2015

Toen mama vandaag thuis kwam van het werk in het muZIEum, kroop ik naar mama toe om haar te begroeten. Ik deed dat op een nieuwe manier. Ik ging zelf op mijn billen zitten! Mama vond het heel knap. Dat vond ik zo leuk dat ik hard moest lachen. En ik liet meteen maar zien dat ik het nog een keer kon. Zo kon papa het ook zien. Nu weet ik hoe het moet. Als ik aan het kruipen ben, kan ik zelf gaan zitten!

Ik ging voor het eerst staan op maandag 29 december 2014

Optrekken tot op mijn knietjes kon ik al heel lang. Maar in het weekend zag ik dat mijn nichtje Mila ging staan. Dat was het. Daar was ik naar op zoek. En dus liet ik vandaag aan mama zien dat ik dat ook kan. Ik kroop weg bij mama. Regelrecht naar de tafel. En ik ging staan! Mama was heel erg trots op mij. Toen heb ik het nog maar vaker gedaan. Kon mama even een fotootje maken. Staan is leuk!
 

Ik kreeg mijn eerste tandje op vrijdag 31 oktober 2014

Papa en mama zagen het al lang aankomen. Kwijlen, spuitluiers en overal op sabbelen. Toch duurde het tot vandaag. Maar nus is het zover. Ik heb een tandje!

Ik rolde voor het eerst van mijn rug op mijn buik op zaterdag 26 juli 2014

Ik ben al een tijdje aan het oefenen. En vandaag is het dan gelukt. Ik kan omrollen van mijn rug naar mijn buik! Ik vind het heel leuk om te doen. Ik doe het nu de hele tijd. Ik kan nog niet terug rollen, dus ik moet steeds papa of mama "roepen" om me te helpen. Zo gauw ze me weer op mijn rug hebben gelegd, rol ik snel weer op mijn buik. Knap hè.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.