Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Verslag van De Puntmuts

13 maart 2015
In eerste instantie leg ik je om half 10 op bed omdat ik het idee hebt dat je moe bent. Na 10 min haal ik je er toch maar uit omdat je heel hard gaat huilen. Iedereen van de kleinere kinderen liggen op bed en daardoor heb ik de kans om je een ontwikkelingsgerichte activiteit aan te bieden. Ik zet je aan tafel en maak een sliert rode verf op een blad. Ik kijk eerst wat je er zelf mee gaat doen. Je kijkt naarde verf en naar mij. Ik doe voor dat je er met je vinger door heen kan. Je doet mij na. Je kijkt hier heel serieus bij. En je kijkt naar de verf op je vinger. Verf je wel eens thuis? 
Daarna gaan we lekker samen buiten spelen in het zonnetje. Samen zingen we liedjes, hier geniet jij aanzienlijk van. Want je lacht de hele tijd. Zie de foto's.
ik breng he zo echt naar bed, ik zie je al ligt knikkenbollen. Renske

Verslag van De Puntmuts

06 maart 2015
hallo karlijn. 
Wat kan jij geweldig lachen. Jij vind heel veel dingen grappig. Tussendoor doe jij jouw tong uitsteken. Als ik daar wat van zeg ,met een glimlach op mijn gezicht, dan begin je te lachen.
je houd alles goed in de gaten. Iedere keer als er weer wat gebeurt draai jij jouw hoofd totdat jouw hoofd niet meer verder kan en je het kan zien. 
Vanmiddag was je heerlijk een broodje aan het eten. Sara zat naast jou. Jullie keken elkaar aan en keken wie de meeste brood stukjes naast de stoel kon neerleggen. Iedere keer keken jullie elkaar aan en hadden jullie onderling een leuk gesprek. Echt grappig om te zien.
groetjes sylvana, denise, renske en lotte

Verjaardagsfeestje

01 maart 2015
Taart

Vandaag hebben we Karlijns verjaardagsfeestje gevierd. Karlijn genoot van de visite en de aandacht die ze kreeg. Haar mooie Nijntje taart vond ze zelf niet zo lekker. Maar een koekje wel!
 
De opa’s en oma’s en onze buren Willem en Joke waren er om Karlijn te feliciteren. Ze werd erg verwend met een serviesje van Nijntje, een jurkje, kassa en leesboekje met geluid. Leuk!
 
Ook op De Puntmuts heeft Karlijn haar eerste verjaardag gevierd. Ze heeft heerlijke rozijntjes getrakteerd. Het was een gezellig feestje.
Traktatie
 

Hoera! 1 jaar!

24 februari 2015
Karlijn 1 jaar

Vandaag is ons kleine meisje alweer 1 jaar. Natuurlijk hebben papa, mama en Stijn vanochtend voor Karlijn gezongen. Ze kreeg van papa en mama een poppenhuis met geluid. Stijn gaf zijn zusje poppetjes voor in het huis.
 
Zondag gaan we de verjaardag vieren met visite.
 
Wat is het jaar snel gegaan. En wat heeft Karlijn veel geleerd. Een jaar geleden sliep ze bijna de hele dag, nu is ze steeds langer wakker. Ze slaapt nog twee keer per dag, maar waarschijnlijk niet lang meer. Spelen is veel leuker.
 
Dronk ze eerst alleen melk, nu eet ze brood, fruit, groeten en koekjes. En drinken kan Karlijn al heel goed uit een tuitbeker.
 
Liggen is er ook niet meer bij. Het liefst wil Karlijn staan. Kortom, we hebben geen baby meer, maar een echte dreumes!

Zwemmen

03 februari 2015
Vandaag zijn mama en Karlijn voor het eerst naar ouder-en-kind zwemmen geweest. Het was voor ons allebei best spannend. Papa kon de eerste keer met ons meegaan. Even samen kijken waar het is en waar we Karlijn kunnen omkleden. Met de bus gingen we naar Zwembad Hoogland.
 
Karlijn zwemt samen met twee andere kindjes, Loes en Sam. Toen we het water in gingen, moest Karlijn huilen. Ze vond eht best spannend en ook een beetje koud. Ze bibberde. Maar na een tijdje ging het beter. Toen begon ze het leuk te vinden. Vooral het “springen” van de kant en het zitten op de mat vond ze prachtig. Toen zagen we ons meisje zoals we haar kennen, met een grote lach op haar gezicht. Ook ging ze steeds meer spetteren.
 
Het was een leuke les waarin we gezellig liedjes zingen, achter speeltjes aan zwemmen en spetteren.
 
Karlijn heeft het goed gedaan zo voor de eerste keer. Volgende week gaan we weer!
 
Karlijn in zwembad  Karlijn op mat in zwembad

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.