Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Logeren bij opa Geert en oma Thea

07 mei 2015
De afgelopen vier dagen heeft Karlijn bij opa en oma in Millingen aan de Rijn gelogeerd. Papa en mama waren een paar dagen samen naar Texel en Stijn logeerde bij opa en oma in Nederweert.
 
Karlijn heeft het heel goed gedaan bij opa en oma. Ze heeft heel goed geslapen. Ze sliep lekker uit daar. Tot wel 8 uur! En ook het eten ging prima.
 
Een paar dagen was Cas er ook. Dat vond Karlijn wel heel gezellig. Karlijn en Cas zijn met opa en oma naar de speeltuin geweest. Leuk!
 
Ook is Karlijn met oma naar de markt geweest en heeft ze een bezoek gebracht aan tante Ria. Gezellig!
 
Karlijn, opa en oma hebben genoten van de logeerpartij.

Weekend Landal Miggelenberg

27 april 2015
Afgelopen weekend zijn we naar Landal Miggelenberg geweest. We gingen niet alleen, maar met de hele familie Arntz. Dit omdat opa en oma 40 jaar getrouwd waren in december en oma Thea volgende maand 65 jaar wordt.
 
Vrijdag aan het eind van de middag kwam opa Geert ons met de auto ophalen. Toen wij bij het huisje kwamen, was de rest van de familie er al. We hebben heerlijk buiten gegeten.
 
Zaterdagochtend zijn we gaan fietsen op de Hoge Veluwe. Stijn zat in een bakfiets bij ome Koen. Karlijn zat samen met Cas in een bakfiets bij ome Paul. Ze vonden het alle drie erg leuk. Karlijn en Cas vielen zelfs in slaap op de fiets.
 
De rest van de dag zijn we rustig op het park gebleven. En ’s avonds hebben we lekker gegourmet.
 
Zondag zijn we gaan zwemmen. Dat was leuk! Karlijn ging met ome Koen van de glijbaan af. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Ook Stijn vond het heel leuk in het zwembad. Hij wilde nog niet eruit toen wij het eigenlijk tijd vonden om te gaan.
 
Maandag zijn we weer naar huis gegaan. Papa en Stijn met de bus en trein en mama en Karlijn met opa en oma met de auto. Het was een heel gezellig weekend!

Consultatiebureau

20 april 2015
Vanochtend mocht Karlijn weer op het consultatiebureau verschijnen. Deze keer had ze een afspraak bij de arts. Maar eerst even wegen en meten natuurlijk. Karlijn weegt nu 10,7 kg en ze is 76,5 cm.
 
Toen was het een tijdje wachten voordat Karlijn aan de beurt was. Karlijn vond dat niet erg. Ze speelde leuk met het speelgoed dat mama voor haar uit een bak had gehaald. Altijd leuk, iets anders dan thuis.
 
Carolien (de arts) was heel tevreden over Karlijn. Haar lengte en gewicht zitten beide rond het gemiddelde. De lengte er net iets onder, het gewicht er net iets boven. Carolien luisterde ook even naar Karlijns longen en ze keek in haar oogjes. Beide waren helemaal goed!
 
Karlijn heeft de laatste tijd wat moeite met avondeten. Daar heeft ze vaak geen zin in. Mama zei dit tegen Carolien. Carolien gaaf aan dat dit heel normaal gedrag is. Karlijn wordt een kleine peuter die doet waar ze zelf zin in heeft. We moeten vooral niet dwingen om te eten. Het komt vanzelf weer.
 
En toen was het tijd voor het minder leuke onderdeel, de prikken. Deze keer kreeg Karlijn twee prikjes in haar armpjes. Karlijn vond het niet leuk en huilde heel hard. Maar bij het aankleden zat ze alweer te lachen.
 
Heel blij en trots ging mama weer naar huis. We doet onze kleine meid het toch super!

Weekend Landal Rabbit Hill

23 maart 2015
Afgelopen weekend zijn we naar Landal Rabbit Hill geweest. Dit om mama’s 40ste verjaardag te vieren.
 
Toen Stijn donderdag uit school kwam, zijn we met de bus naar het Landalpark gegaan. We hebben er een gezellig weekend van gemaakt.
 
Vrijdag was het heerlijk weer en hebben we gewandeld in het bos. Zaterdag zijn we gaan zwemmen. Stijn en Karlijn vonden her heerlijk. En zondag kwamen de opa’s en oma’s om met ons in het restaurant te gaan eten. Gezellig!
 
Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan. De opa’s en oma’s hebben ons met de auto thuisgebracht. Het was een heel gezellig weekend en mama heeft een superleuke verjaardag gehad.
 

10-minutengesprek

19 maart 2015
Vanmiddag is mama op De Puntmuts geweest voor een kort gesprekje met leidster Renske. Karlijns eerste 10-minutengesprek.
 
Eigenlijk valt er niet veel te vertellen. Karlijn doet het heel goed op De Puntmuts. Ze heeft het er naar haar zin. Ze slaapt er minder goed dan thuis, maar het lukt haar toch om er ’s ochtends een uurtje te slapen. Ook eet en drinkt ze goed daar.
 
Karlijn vindt het heerlijk om te spelen. Ook kijkt ze graag naar de andere kindjes. Ze vindt het maar wat interessant allemaal.
 
Renske is heel tevreden over hoe Karlijn het bij de Eekhoorns doet. Papa en mama zijn heel trots!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.